Minecraft Domuza Binmek



Minecraft'ta aynı atlara, eşeklere ve lamalara binildiği gibi domuzlara da binebilirsiniz. Ancak domuzlara binmek diğerleri kadar kolay değildir. Çünkü domuza binmek eyerin yanı sıra bir de havuçlu oltaya ihtiyaç duymaktadır. Domuza bindikten sonra arkadaşlarınızla çeşitli domuz yarışları düzenleyebilir veya tek başınıza seyahate çıkabilirsiniz. Domuza nasıl binebileceğinizi ve gerekli malzemeleri nasıl temin edebileceğinizi bu rehberden öğrenebilirsiniz.




İlk olarak havuç bulmalısınız. Bu havuç nerelerde bulunur derseniz köylü zombileri öldürerek, köylerdeki tarlaları toplayarak veya dungeon'larda (zindanlarda) sandıklardan toplayabilirsiniz. Bu bahsettiğimiz dungeonlar (zindanlar) ise mağaralardaki yerlerdir ve mob spawner'lerinin yanında olan sandıklardan toplayabilirsiniz. Piramit gibi yapıların içindeki sandıklardan da bulabilirsiniz.

Peki domuza nasıl bineceğiz? İşte onun için de eyer gerekiyor. Eyeri de aynı şekilde dungeon'lardan (zindanlardan) veya piramit gibi yapıların içinden bulabilirsiniz.



Eyeri bulduysanız başlayabiliriz.

Öncelikle eyeri elinize alıp domuza sağ tıklayacaksınız. Domuz, eyeri giymiş bulunacaktır.

Domuzu istediğiniz yere yönetip gitmek için havuçlu olta (carrot on a stick) yapmalısınız. Yapmak için 1 adet olta 1 adet havuç lazım. Yapımına bakmak için aşağıdaki resme bakınız.



Yaptığınız bu havuçlu oltayı elinize alın daha sonra domuza binin gitmek istediğiniz yöne oltayı hareket ettirin o yöne doğru gideceksiniz. Hızlı gitmek için ise space'e basın.





minecraftkoylusu, minecraft, minecraft yardım, minecraft nasıl yaparım, minecraft nasıl olur, minecraft nasıl üretilir, minecraft yapımı, minecraft craftlamak, minecraft craft etmek, minecraft nasıl craft ederim, minecraft craft tarifi, minecraft craft rehberi, minecraft gerekli malzemeler, minecraft malzemeler, minecraft türkçe yapımı, minecraft türkçe rehberi, minecraft ingilizce yapımı, minecraft rehberleri, minecraft domuz, minecraft domuza binmek, minecraft domuzu sürmek, minecraft domuza eyer koymak, minecraft domuzla gezmek, minecraft domuzu gezdirmek, minecraft domuz atı, minecraft havuç domuz, minecraft domuz havuç, minecraft havuçlu olta, minecraft havuçlu olta ve domuz, minecraft domuza eyer koyma, minecraft domuza eyer koymak, minecraft domuza nasıl eyer koyulur, minecraft domuza nasıl binilir, minecraft havuçlu olta nasıl yapılır, minecraft havuçlu olta nasıl kullanılır, minecraft domuzla hızlı gitmek, minecraft domuzla zıplamak, minecraft domuz yarışı,
Minecraft Domuza Binmek Minecraft Domuza Binmek Reviewed by Admin on Temmuz 26, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.