Minecraft Saat, Pusula, Harita Yapımı





Minecraft Saat Yapımı

Saati yapmak için ihtiyacımız olan malzemeler: 4 adet altın ve 1 adet kızıltaş. İngilizce oynayanlar için ise 4 gold ve 1 redstone gerekiyor. Saat, oyuna pek etkisi olmasa da gerçekçilik anlamında önemli bir araç. Ayrıca madendeyken saatin kaç olduğunu öğrenmek isteyenler için işe yarayabilir. Aşağıdan yapım tarifine bakabilirsiniz.



Minecraft Pusula Yapımı

Pusulayı yapmak için ihtiyacımız olan malzemeler: 4 adet demir ve 1 adet kızıltaş. İngilizce oynayanlar için ise 4 iron ve 1 redstone gerekiyor. Dizilişi ise saatle aynı şekildedir. Pusulada yön, doğduğumuz yeri gösterir. Yani başladığımız yeri veya sonradan yatak yapıp uyuduysak yatağımızı gösterir. Bu bakımdan yön bulmayı kolaylaştırıp kaybolmanızı engeller. Aşağıdan yapım tarifine bakabilirsiniz.



Minecraft Harita Yapımı

Haritayı yapmak için ihtiyacımız olan malzemeler: 8 adet kağıt ve 1 adet pusula. İngilizce oynayanlar için ise 8 paper ve 1 compass gerekiyor. Harita sayesinde oyunda belirli yerleri kaydedebilirsiniz. Bu sayede kaybolmayı engeller ve keşfetmediğiniz yerleri ortaya çıkarabilirsiniz. Ayrıca haritayı en üstteki fotoğraftaki gibi duvara koyulan bir çerçeve üzerine yapıştırabilir ve daha çok çerçeveyle daha büyük haritalar evinizin duvarına dizebilirsiniz. Aşağıdan yapım tarifine bakabilirsiniz.



minecraftkoylusu, minecraft, minecraft yardım, minecraft nasıl yaparım, minecraft nasıl olur, minecraft nasıl üretilir, minecraft yapımı, minecraft craftlamak, minecraft craft etmek, minecraft nasıl craft ederim, minecraft craft tarifi, minecraft craft rehberi, minecraft gerekli malzemeler, minecraft malzemeler, minecraft türkçe yapımı, minecraft türkçe rehberi, minecraft ingilizce yapımı, minecraft rehberleri, minecraft saat, minecraft pusula, minecraft harita, minecraft saat yapımı, minecraft pusula yapımı, minecraft harita yapımı, minecraft saat pusula harita, minecraft saat nasıl yaparım, minecraft saat ne işe yarar, minecraft saat nerede bulunur, minecraft saat nedir, minecraft pusula nasıl yaparım, minecraft pusula yapım, minecraft pusula tarifi, minecraft saat tarifi, minecraft harita tarifi, minecraft pusula ne işe yarar, minecraft pusula nasıl kullanılır, minecraft pusula kuzey, minecraft pusula ev, minecraft harita yapımı, minecraft harita yapım, minecraft harita craft, minecraft harita nasıl kullanılır, minecraft harita rehberi, minecraft haritayı koymak, minecraft harita çerçeve, minecraft harita dizmek, minecraft büyük harita, minecraft eldeki harita, minecraft yol bulmak, minecraft saat bakmak, minecraft yön bulmak,
Minecraft Saat, Pusula, Harita Yapımı Minecraft Saat, Pusula, Harita Yapımı Reviewed by Admin on Temmuz 28, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.