Minecraft Olta Yapmak ve Balık Tutmak



Bu yazımızda minecraft oyununda olta yapmayı ve yaptığınız olta sayesinde balık tutmayı anlatacağız. Balık tutmak için aşağıda vereceğimiz malzemeler ve bir su birikintisi olmalıdır. Bu su birikintisinin ne kadar büyük olduğu önemli değildir. Küçük bir suda da aynı balıkları tutabilirken okyanusta da aynı balıkları tutabilirsiniz.



Yapımı

Farklı bir yiyecek alternatifi olarak balık tutmanıza yarayacak oltayı yapmak için gerekli olan malzemeler şu şekilde: 3 adet çubuk, 2 adet ip.



Kullanımı

-Oltanızı elinize alıp sağ tıklayarak suya atın. Durduğunuz yer önemli değil. Botta da olabilirsiniz yerde de.
-Oltanın ucundaki kırmızı beyaz şeyi izlemeye başlayın. Yukarı aşağı hareket etmeye başladığında (o sırada baloncuklar da çıkacaktır) sağ tıklayın.


Minecraft Balık Türleri

      

Yakalayabileceğiniz 3 çeşit balık vardır. Bunların isimleri çiğ balık, kirpi balığı ve palyaço balığıdır.

Kirpi ve palyaço balığını yakalamak için oltanızın "Lure" büyülü olması gerekir. Türkçe anlamıyla cazibe, ayartma büyüsüdür.
Oltanızda "Luck Of The Sea" yani Türkçe anlamıyla deniz şansı büyüsü varsa denizden farklı eşyalar düşürebilirsiniz.

minecraftkoylusu, minecraft, minecraft yardım, minecraft nasıl yaparım, minecraft nasıl olur, minecraft nasıl üretilir, minecraft yapımı, minecraft craftlamak, minecraft craft etmek, minecraft nasıl craft ederim, minecraft craft tarifi, minecraft craft rehberi, minecraft gerekli malzemeler, minecraft malzemeler, minecraft türkçe yapımı, minecraft türkçe rehberi, minecraft ingilizce yapımı, minecraft rehberleri, minecraft balık tutmak, minecraft balık, minecraft olta, minecraft olta yapmak, minecraft olta ve balık tutmak, minecraft olta yapımı, minecraft olta tarifi, minecraft olta craft, minecraft recipe craft, minecraft çubuk, minecraft ip, minecraft olta nasıl yaparım, minecraft olta nasıl yapılır, minecraft olta craft, minecraft balık tutmak, minecraft balık nasıl tutarım, minecraft balık tutma rehberi, minecraft balık tutma, minecraft balık tutma yolu, minecraft kolay balık tutmak, minecraft balık nasıl tutacaz, minecraft olta kullanmak, minecraft olta nasıl kullanılır, minecraft oltayı nasıl kullanılır, minecraft bot, minecraft olta baloncuk, minecraft balık türleri, minecraft balıklar, minecraft balık çeşitleri, minecraft çiğ balık, minecraft kirpi balığı, minecraft palyaço balığı, minecraft somon, minecraft kirpi balığı yakalamak, minecraft palyaço balığı yakalamak, minecraft çiğ balık yakalamak, minecraft deniz şansı büyüsü, minecraft olta büyüsü, minecraft balıklar,
Minecraft Olta Yapmak ve Balık Tutmak Minecraft Olta Yapmak ve Balık Tutmak Reviewed by Admin on Temmuz 26, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.