Minecraft Kurt Evcilleştirmek





Bu yazımızda kurtları nasıl yanınıza alıp birlikte gezebileceğinizi ve onlarla birlikte savaşabileceğinizi anlatacağız.
Kurt evcilleştirmek için ilk olarak elimizde bir kaç tane kemik olması gerekiyor. Bazı kurtlar tek kemikte, bazıları ise birden fazla kemik ile evcilleşiyor.

Nasıl kurt evcilleştirebilirim?

Elinizde kemik varken karşılaşacağınız kurda yaklaşıp, sağ tıklarsanız kurt, kemiği yer. Bu işlemi, kurdun kafasından kalp işaretleri çıkana kadar devam ettirmeniz gerekir. Kalpler çıktıktan sonra kurt evcilleşmiş demektir ve boynunda tasması olur.

Kemik nasıl bulacağım?

İskelet denilen, okçu iskeletleri keserek kemik düşürebilirsiniz.

Kurtlar, evcilleştikten sonra ne yaparlar?

Kurtlar, evcilleştikten sonra sürekli olarak peşinizde dolanır. Onu bir yerde durdurmak için sağ tıklamanız yeterlidir. Sağ tıklanan kurt, yere oturup sizin bir sonraki sağ tıklamanız ile ayağa kalkmak üzere bekler.

Kurtlar acıkmaz mı?

Kurtlar da, sizin gibi acıkırlar. Acıktıklarını kuyruklarından anlayabilirsiniz. Kuyruğu kısalan kurt acıkmıştır. Çiğ yada pişmiş et vererek karınlarını doyurabilirsiniz.

Kurdumu nasıl boyarım?

Kurtlar değil, ancak tasmaları boyanabilmektedir. Bu sayede arkadaşınızın kurtlarıyla sizinki karışmayacaktır. Ürettiğiniz boya ile kurda sağ tıkladığınızda tasması o renkte olacaktır.

Kurdumu nasıl çiftleştirebilirim?

İki tane kurdunuz varken tekine et verirseniz, diğerinin yanına gider ve bir kaç saniye sonra küçük bir kurt ortaya çıkar. O kurt da bir süre sonra büyür ve normal kurt boyutuna ulaşır.
Kurtlar, evcilleştirildikten sonra size saldıran canavarlara veya sizin öldürmeye çalıştığınız koyun, inek ve tavuk gibi canlılara saldırıyorlar.

kurt, köpek, wolf, minecraft kurt, minecraft köpek, minecraft wolf, minecraft dog, minecraft kurt evcilleştirmek, minecraft köpek evcilleştirmek, minecraft wolf evcilleştirmek, minecraft kurt nasıl evcilleştirilir, minecraft köpek nasıl evcilleştirilir, minecraft wolf nasıl evcilleştirilir, minecraft kemik, minecraft bone, minecraft kurt kemik, minecraft kurta kemik vermek, minecraft kurtu dost yapmak, minecraft kurt dost, minecraft kurt yakalamak, minecraft kurtu nasıl yakalarım, minecraft kurta kemik vermek, minecraft kemik nasıl bulunur, minecraft kemik bulmak, minecraft kurtu yönetmek, minecraft kurt sağ tık, minecraft kurt doyurmak, minecraft kurt ne yer, minecraft kurtlar ne yer, minecraft kurt acıkır mı, minecraft kurtlar acıkmaz mı, minecraft kurt evcilleştirmek, minecraft wolf çiftleştirmek, minecraft wolf evcilleştirmek, minecraft kurt çiftleştirmek, minecraft kurt nasıl çoğaltılır, minecraft kurtu çiftleştirmek, minecraft kurt çiftleştirme, minecraft kurta et vermek, minecraft kurt kuyruk, minecraft, minecraft yardım, minecraft nasıl yaparım, minecraft nasıl olur, minecraft nasıl üretilir, minecraft yapımı, minecraft craftlamak, minecraft craft etmek, minecraft nasıl craft ederim, minecraft craft tarifi, minecraft craft rehberi, minecraft gerekli malzemeler, minecraft malzemeler, minecraft türkçe yapımı, minecraft türkçe rehberi, minecraft ingilizce yapımı, minecraft rehberleri
Minecraft Kurt Evcilleştirmek Minecraft Kurt Evcilleştirmek Reviewed by Admin on Temmuz 25, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.